καθαρισμός συστήματος εξαερισμού 

Oι φωτιές που ξεκινούν από τη κουζίνα μαζικής εστίασης κοστίζουν κάθε χρόνο εκατομμύρια  ευρώ στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.


  Το σύστημα εξαερισμού της κουζίνας μαζικής εστίασης είναι σχεδιασμένο να τραβάει τον αέρα, τα σταγονίδια λίπους και τα παραπροϊόντα της  καύσης από τις συσκευές παρασκευής φαγητού έξω από τη κουζίνα σας. Τα φίλτρα (εάν έχετε τοποθετήσει στη φούσκα) δεν μπορούν να σταματήσουν όλα τα σταγονίδια λίπους και  τα παραπροϊόντα της καύσης περνούν μέσα στους αεραγωγούς με κατεύθυνση το μηχάνημα  εξαερισμού στη ταράτσα σας.  

 

  Με τη πάροδο του χρόνου και τη καθημερινή χρήση μεγάλες ποσότητες λίπους θα συγκεντρωθούν μέσα στους αγωγούς και το μηχάνημα εξαερισμού. Το λίπος αυτό...

 α) δυσκολεύει την ομαλή ροή του αέρα, 

 β) μπλοκάρει τα μηχανικά μέρη  και εμποδίζει τη κίνηση τους  μέσα στον εξαεριστήρα σας καί

 γ) μετετρέπεται σε καύσιμη ύλη και στη περίπτωση μια τυχαίας ανάφλεξης (κάπου κάτω από τη φούσκα) μπορεί να ανάψει και να έχεται μια  πυρκαγιά στο σύστημα εξαερισμού της κουζίνας  στο εστιατόριο σας.  Όταν αφαιρείται  συστηματικά η καύσιμη ύλη από του αεραγωγούς, τα φίλτρα, τη φούσκα και το μηχάνημα εξαερισμού οι πιθανότητες επέκτασης μιας τυχαίας ανάφλεξης μέσα στη  κουζίνα σας μηδενίζονται . 


  Η εταιρεία  εξειδικευμένων καθαρισμών alfacleaning.gr έχει 20ετή εμπειρία στο χώρο εστίασης και 7 χρόνια στο τομέα καθαρισμού, υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο της κουζίνας. Προσφέρουμε δωρεάν τον έλεγχο καθώς  και οδηγίες και  συμβουλές για την σωστή χρηση του συστήματος εξαερισμού. Εάν το σύστημα εξαερισμού σας  χρειάζεται καθαρισμό μια οικονομική προσφορά από την εταιρεία μας θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Μπορείτε κυριολεκτικά να σώσεται την περιουσία σας με λογικές τιμές. Το εσωτερικό από τους αγωγούς, η φούσκα, τα φίλτρα, και το μηχάνημα εξαερισμού καθαρίζονται μέχρι να φανεί το «γυμνό μέταλλο»


 Ακολουθούμε διεθνή  standarts καθαρισμού  όπως το αμερικάνικο NFPA #96 και το αντίστοιχο της TR 19 section7 της  Μεγάλης Βρετανίας. Έχουμε  μεγάλη πείρα εργασίας από πολυόροφα ξενοδοχεία μέχρι και  μικροσκοπικές κουζίνες εστιατορίων. Χρησιμοποιούμε  σύνχρονα μηχανήματα τα οποία πολλές φορές τροποποιούμε (για την  Ελληνική πραγματικότητα) ώστε να αυξήσουμε  την αποτελεσματικότητα τους.  

  

  Με  την  ολοκλήρωση της εργασίας καθαρισμού σας  παρέχουμε μαζί με το τιμολόγιο, ένα αποδεικτικό του καθαρισμού, όπως ο νόμος το απαιτεί καθώς και μια έκθεση για σας, που αναφέρει τη κατάσταση του συστήματος, τυχών σημεία που είναι μή προσβάσιμα για καθαρισμό όπως επίσης και τη γνώμη μας και τυχών επεμβάσεις που ίσως χρειάζεται να κάνετε  στο Σύστημα Εξαερισμού Κουζίνας.

  

  Το καθαρό και αποδοτικό σύστημα εξαερισμού προσφέρει:

1. ηρεμία και γαλήνη σε αυτόν που έχει την ευθήνη του χώρου, (ιδιοκτήτης, διευθηντής , chef κ.λ.π.),  2. το κατάλληλο περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό,

3. την συμμόρφωση με το νόμο,

4. την υγιεινή και καθαριότητα στα παρασκευαζώμενα φαγητά  

5. την καλή έξωθεν μαρτυρία γιαυτούς που βλέπουν τη κουζίνα σας και

6. μεγαλήτερη διάρκεια "ζωής" για τον εξαεριστήρα   


  Η   εταιρεία εξειδικευμένων καθαρισμών alfacleaning.gr  καθαρίζει  το σύστημα εξαερισμού τις ώρες που  το προσωπικό σας δεν εργάζεται  και η κουζίνα δεν λειτουργεί. Έτσι  έχετε πάντα καθαρό το σύστημα εξαερισμού, χαρούμενο μάγειρα, και καμιά ανησηχία για εκδήλωση φωτιάς  στη περιουσία σας.  


 

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από εργασίες καθαρισμού σε συστήματα εξαερισμού


Φίλτρα φούσκας από κουζίνα μαζικής εστίασης.....τοποθέτηση και καθαρισμός e-mail:info@alfacleaning.gr   ΡΟΔΟΣ 85107   τηλ/φαξ:+30 2244048229   κιν:+30 6979042044